Shanti

image7

शान्ति

In 2015 ben ik vanuit NYC naar Nederland verhuisd. Op zoek naar mijn eigenzelf, ging ik backpacken in India en Thailand. Hier got ik heb kennis met Yoga en Tantra en vond ik een nieuwe manier om te leven. Ik heb een vrijheid en een blijheid gevonden, een betere manier om met mijn angsten te gaan, en dieperde blijheid te vebouwen. Toen ik terugkwam in Nederland, ik vond dat mensen waren niet blij, ze zoekte blijheid van de wereld en, helaas, kan het toch niet vinden. Ik zag dat er een stukje van zichzelf ontbreekt. Ik wordt geinspireerde om mijn blijheid te delen en mensen te hulpun om zijn hoogste droomen uit te leven. 

image8

योगा

YOGA: eenheid tussen de microkosmos van ons wezen en de macrokosmos van het universum.


SHANTI komt van de Sanskrit  stemwoord "Shantosha" of tevredenheid. Shantosha is een Niyama, van de Yama's en Niyama's, de grondbeginstels van yoga die richtlijnen zijn voor echte yoga.


image9

अपरिग्रह

APARIGRAHA: Non-bezitterigheid


Het is mijn doel met Shanti Vibrant Living om een gemeenschap bij elkaar te brengen waarin iedereen kan deelnemen in iets wonderbaarlijks. In het kader van aparagraha zijn alle prijzen eerlijk en noodzakelijk. 


Echter onder eerlijke en noodzakelijke omstandigheden kunnen we dit altijd overleggen.

Geïnspireerd Door Schoonheid

Hoe Ik Begon

image10

In Thailand heb ik tantra en yoga gestudeerd aan Agama Yoga School en ben ik volledig getransformeerd. Daarna voltooide ik mijn eerste Vipassana op Dharma Java, Indonesië en ik ontdekte een heel duidelijk begrip van mijn leven en wat ik wilde doen. Naast Vipassana ging ik naar India en daar studeerde ik yoga in Rishikesh met Vyasa Yoga Peethe. Na de yogaschool ging ik naar de Osho Ashram en ontmoette een man die me inspireerde om een spirituele gemeenschap te maken voor de uiteenzetting van verschillende spirituele oefeningen.


Na deze maanden volle met liefde en een andere soort leven te leren, ik vond het lastig toen ik teruggekeerd naar Nederlands om dezelfde soort liefdevolle leven en connecties te hebben, zowel als een echt authentiek en betaalbare sort yoga/workshops te vind. Ik vond dat heel veel van mensen wilde dit ook, dus begun ik mijn Meetup groep.


Na een paar maanden in Nederlands, ik voelde me geroepen naar Thailand. Ik vond de tantrische levensstijl en sfeer van Agama onvergetelijk. Het  kwam zo diep in mij naar boven dat ik terugkeerde om de Teacher's  Training te voltooien en drie maanden in Koh Phangan, Thailand, te leven. Nu begin ik opnieuw  yogales geven en maak ik Shanti Vibrant Living een echt gemeente voor ruimdenkende mensen te socialiseren, connect, en groeien. 


Mijn Achtergrond

Bhugangasana | Cobra Pose Photo: Ry James; RyJamesPhotography.com

Ik kwam van New York City naar Nederland in 2015. In 2016 had ik naar Zuid-Oost Azië geweest en daar had ik spiritualiteit, massage, en yoga gestudeerd. Na Vipassana werd ik heel geinspireerd en had ik zoveel van mezelf geleerd. Dit gaaf me inspiratie om dit nieuw bevindingen naar andere mensen te brengen. Na een ongeval in 2017 ging ik terug naar Agama en het TTC (lerarenopleiding) voltooid. 

Mijn Aanpak

Return to center with meditation. Photo by Ry James; RyJamesPhotography.com

Gezondheid is een levensstijl. Iedere moment wij vorm besluiten om welke soort leven wij willen, en dus welke soort leven wij zullen hebben toen wij oud bent, tot wij gaan naar dood. Iedere keer die wij een stukje massage neem, aromatherapie doen, yoga doen, mediteren, wij keuzen onze gezondheid, hoe wij leven in dit huidige moment, ons toekomst, en ook ons eind. We zegt die wij zijn de belangrijkste dingetje in ons leven en wij zegt naar onszelf die wij houden van onszelf.